Risi

02.02.2009 - Bashkësia Hyundai-Kia ‘prodhues vjetor i automobilav’ sipas mendimit të magazinës Autocar

22.04.2008 - Kia në Zhenevë ka prezentuar tri lloje të Soula dhe 5-dyershin »eko« cee´da

19.02.2008 - Kia ka pranuar certifikatin si ndërmarrje e kënd

15.02.2008 - Web faqe e re www.kia-kosova.com.

Risi...